Лазер JIACHEN JD-1290LH

Приложение: Архитектурни макети, рекламни табели, обемни букви, визуална комуникация, сувенирна реклама, елементи на интериора, подаръци и много други.
Материали: плексиглас, някои видове пластмаси, гума, дърво, кожа, текстил, всички видове хартия, стъкло, мрамор, гранит, керамика и др.

Mimaki jv3-160sp

 

 

Еко солвентен принтер за печат на хартия, фолио, канаваца и винил до 160 см ширина на ролката.

CNC ROUTER JIACHEN JD-1216DS

CNC рутер JIACHEN JD 1216DS за качествено и бързо изрязване и гравиране на широка гама от материали: различни видове пластмаса, плексиглас, масивно дърво, MDF/HDF, меки метали и др. С възможност за изработка на 3D форми, терени и др.

ROLAND EGH 600

за прецизно гравиране на табели, баджове, визуална комуникация, сувенирна реклама, надписи и други.

ROLAND SP-540V

Висококачествен екосолвентен плотер за
печат и рязане на широка гама от материали: винил, фолия, текстил, канаваца и други.
Приложение: автомобилна реклама,брандинг на офиси, интериорни решения, самозалепващи етикети, вътрешна и външна реклама, табели, знаци, светеща реклама и др.

SISER
Универсална термотрансферна преса на Италианската фирма SISER подходяща за прецизен трансфер на пълноцветни образи от сублимационна хартия или от флок/флекс фолия върху шапки, трикотаж и различни тъкани.
OBELISK TURBO
Система за изработка на 3D табели, обемни букви, фризове, корнизи, различни интериор- ни елементи. Изрязаните форми се покриват с полиуретан, полициментово покритие или с подходящи бои и лакове на водна основа. Високата прецизност и бързина на машината дава възможност да се изготвят сложни букви, фигури и елементи за кратки срокове.
FLEXA

Професионална огъвачка за плексиглас на Италианската фирма FLEXA. Приложение в рекламата и интериора за направа на стелажи, стойки, сложни форми от плексиглас.